De Mercedes C63 Amg huren

Leeftijdsgrens: 25+ jaar
Kilometerlimiet: 200 per dag
Borg: € 5.000

Opwinding naar een hoger niveau getild De Mercedes-Benz C63 AMG huren kan vanaf nu bij ons! Dat is een volle dag, week of weekend genieten!

Een C63 amg huren bij ons! en ervaar ongeëvenaarde prestaties en luxe. De C63 AMG-huurauto is beschikbaar voor levering door heel Nederland

Deze verbluffende machine combineert stijlvol comfort met een opvallend ontwerp en topprestaties, de perfecte keuze voor elke gelegenheid.

Met een monsterlijke 6208cc V8-motor kan de C63 AMG in slechts 4,4 seconden van 0-100 km/u bereiken en heeft hij een topsnelheid van 250 km/u.

De Mercedes-Benz C-Klasse Coupé C63 AMG heeft een opvallende look met zijn compacte proporties en laag silhouet. Typische kenmerken van dit autoverhuurbedrijf zijn onder meer een korte overhang aan de voorkant, een lange motorkap, een sterk hellende voorruit en een langgerekt dak. Aan de voorkant deelt de coupé dezelfde styling als de nieuwste C-Klasse met een modernere twist.

Twee chromen louvres strekken zich links en rechts uit aan weerszijden van de centrale ster, waardoor een elegante, pijlvormige horizontale zwaai ontstaat, die de voorkant een uitgesproken, keiharde V-vorm geeft. Binnenin is de C63 AMG-huurauto een volwaardige vierzitter met sportieve en toch comfortabele stoelen. Indien gewenst kunnen de rugleuningen achterin worden neergeklapt om de bagageruimte groter te maken. Het dashboard van de C63 AMG dat wij te huur hebben heeft een sterk, hoogwaardig design en de coupé wordt geleverd met de nieuwe generatie driespaaks stuurwiel. Er is ook leer en alcantara die de meeste oppervlakken sieren, wat een luxueuze rijervaring creëert.

De Mercedes C63 AMG Coupé huren is een prachtige autohuur keuze om vele uren autorijden in ultiem comfort door te brengen.

Huur een Mercedes C63 AMG, neem vandaag nog contact met ons op

  • Inclusief 100 km per dag
  • Inclusief 1000 km per week
  • Inclusief 3000 km per maand
  • Borg: v.a. € 2.500,-
  • Topsnelheid 250 km/uur
  • Vermogen 510pk
  • Acceleratie 0-100 km/uur 4,0 seconde

Dag prijs : €499,99
Weekend prijs : € 1.299,99
Week prijs : Op aanvraag